Edvard Griegs vei 3C

Nøkkelinfo

Adresse: Edvard Griegs vei 3C
Areal: 271 kvm BTA
Etasje: 2 etg.

 

  • Lyst og luftig kontorlokale 
  • Byens beste jobblunsj i våre husrestauranter
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

1. juli får vi et ledig lokale på Kronstadtorget. Lokalet ligger i byggets 2. etasje og har store vindu som gir et fint lysinnslipp. Det er 7 kontorer, et møterom og stor sosial sone med kjøkken.

Lokalet har tidløse overflater med kombinasjon av teppe og parkett på gulv, lyse vegger og systeminnredning i glass.

Vi tilpasser løsninger etter leietakers ønsker og behov. Vår egen interiørkonsulent er gjerne med i prosessen for å skape den optimale arbeidsplassen, både i utforming og interiør.

Du finner lokalet i Edvard Griegs vei 3C, 2. etasje. Vi garanterer at du finner andre spennende leietakere i bygget og i området forøvrig.

Fellesfasiliteter

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende med låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget.

Vi tilbyr avtaler med våre husrestauranter. I tillegg til å velge lunsj fra 3 restauranter, kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 07.00. Søtt+Salt lager også middag som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Det bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk. Enklere blir det ikke.

Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende by-fornyingsprosjekt lokalisert i næringskorridoren like sør for Danmarksplass. Her er vi i Bara Eiendom i full gang med et urbant forretningskonsept som skal gi rom for rundt 3.500 arbeidsplasser.

I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. 

Møt fremtiden i denne levende bydelen!

Tekniske installasjoner

Kontorlokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

Beliggenhet & Adkomst

Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Du har mulighet til parkering på området, både for ansatte og gjester.  Er du av den spreke typen har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og gode garderobefasiliteter.

Plantegning