Edvard Griegs vei 3B

Nøkkelinfo

Adresse: Edvard Griegs vei 3B
Areal: 421 kvm BTA
Etasje: 2 etg.

 

  • Egen interiørarkitekt som hjelper deg å se mulighetene
  • Spennende nabolag med et mangfold av bedrifter
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

Lyst og luftig lokale står klart for ny leietaker.

Da lokalet trenger litt kjærlighet, har vi tatt ned all innredning slik at man lettere kan visualisere mulighetene. Vedlagte illustrasjoner og planløsninger er ment som inspirasjon og vi bistår i prosessen med å finne de riktige løsningene for ditt selskap.

Du finner lokalet i Edvard Griegs vei 3b, 2. etasje. Vi garanterer at du finner andre spennende leietakere i bygget, og nevner blant annet: T2 Prosjekt Vest, Aquastructures, Ørn Software, Bioteknologirådet og Really.

 

Fellesfasiliteter

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget.

Som leietaker har du tilgang til alle våre husrestauranter og kaffebarer. Her finner du noe for enhver smak.

Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Det bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk. Enklere blir det ikke.

Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Her er Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et nytt og urbant business cluster som vil gi rom for rundt 4000 arbeidsplasser. I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Fellesfasiliteter som møterom, husrestauranter med kaffebar, garderober og sykkelparkering forenkler jobbhverdagen.

Møt fremtiden i denne moderne, urbane og levende bydelen!

Tekniske installasjoner

Kontorlokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

Beliggenhet & Adkomst

Området har en meget sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Du har mulighet til parkering på området, både for ansatte og gjester.  Er du av den spreke typen har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og gode garderobefasiliteter.

Plantegning