Edvard Griegs vei 3C

Nøkkelinfo

Adresse: Edvard Griegs vei 3C
Areal: 221 kvm BTA
Etasje: 1 etg.

 

  • Svært god eksponering
  • Egen inngang på gateplan
  • Høy standard 
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

1. juni 2024 kommer det ny mulighet i Kronstadparken!

Lokalet befinner seg på gateplan og består i dag av en kombinasjon av åpent landskap, kontor/stillerom,  møterom, kjøkken, kopi/arkiv-rom og åpen plass for sosialsone ved inngangsparti.

Det er høy standard og moderne overflater med blant annet epoxygulv og sort himling i tak. Vindusflatene er store fra gulv til tak, og strekker seg langs hele fasaden. Systeminnredning i fullglass.

Lokalet passer for utadrettet virksomhet da det har svært god eksponering mot Kronstadtorget.

I nabobygg finner du matbutikken Spar, Broaster Chicken, Florentes Blomster, Høyersten Contemporary, Sublim Interiør og Nr 1 Fitness.

Vår egen interiørkonsulent er gjerne med i prosessen for å skape den optimale arbeidsplassen, både i utforming og interiør.  Vi finner løsningen som passer for deg!

 

Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende by-fornyingsprosjekt lokalisert i næringskorridoren like sør for Danmarksplass. Her er vi i Bara Eiendom i full gang med et urbant forretningskonsept som skal gi rom for rundt 3.500 arbeidsplasser.

I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. 

Møt fremtiden i denne levende bydelen!

Beliggenhet og adkomst

Området har en meget sentral beliggenhet. Her er kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Vi tilbyr parkering både til ansatte og gjester. Er du av den spreke typen, har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og flotte garderober.

Plantegning