Edvard Griegs vei 3C

Nøkkelinfo

Adresse: Edvard Griegs vei 3C
Areal: 278 kvm BTA
Etasje: 1 etg.

 

  • Kontorlokale på gateplan
  • Arealeffektivt
  • Spennende nabolag
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

Åpent og luftig lokale er klart for ny leietaker. Fordelt på sine 278 kvm består dagens planløsning av åpent landskap, to kontorer, to møterom og et stillerom. Det er også en fin sosial sone ved kjøkken i inngangspartiet. Løsning kan tilpasses leietakers behov.

Bygget ligger på Kronstadtorget og har leietakere som Sparebanken Hallingdal, M Vest Energy, Moelven, Bono Bolig og Ropo Capital. Vårt neste bygg; Portalen er under oppføring like ved og her kommer «Kanelsnurren» i første etasje. Ellers finner man en kaffebar i nabobygget; Buen og alle  leietakere har tilgang til alle husrestauranter i Kronstadparken, som driftes av Søtt + Salt.

Vi garanterer at du finner noe som faller i smak!

 

Fellesfasiliteter

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende med låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget. 

Vi tilbyr avtaler med våre husrestauranter. I tillegg til å velge lunsj fra 3 restauranter, kan du også sikre seg en deilig kopp kaffe og frokost i kaffebaren, allerede fra kl. 07.00. Søtt+Salt lager også middag som du kan ta med hjem. Slik ivaretas den gode følelsen lenge etter at arbeidsdagen er over.

Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Rommene bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk.

Om Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende by-fornyingsprosjekt lokalisert i næringskorridoren like sør for Danmarksplass. Her er Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et urbant forretningskonsept som skal gi rom for 3.500 arbeidsplasser.

I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter.

Møt fremtiden i denne levende bydelen!

 

Tekniske installasjoner

Kontorlokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.


Beliggenhet & Adkomst

Området har en sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Du har mulighet til parkering på området, både for ansatte og gjester.  Er du av den spreke typen har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og gode garderobefasiliteter.

Plantegning

Kontakt

Kundeservice: 908 00 300
For henvendelser etter kl 15.00,
ring vakttelefon: 478 84 788

Info

Besøksadresse:
Inger Bang Lunds vei 4
Org.nr 980 253 740

Designet & Utviklet av These Ways