Edvard Griegs vei 3D

Nøkkelinfo

Adresse: Edvard Griegs vei 3D
Areal: 889 kvm BTA
Etasje: 1 etg.

 

  • Lokale på gateplan – perfekt for utadrettet virksomhet
  • Vi tilpasser lokalet for dere
  • Synergieffekt med andre butikker i området
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

Sjelden mulighet!

Vi har nå et ledig lokale på gateplan i Kronstadparken. Her ønsker vi en utadrettet aktør som kan skape gode synergier med vår blomsterbutikk og eksklusive interiørforretning som nylig er etablert i nabobygget; Buen.

Lokalet består i dag hovedsakelig av åpent landskap/showroom. Det er et større møterom i lokalet, samt 3 mindre møterom. Det er eget kjøkken, kopi/arkiv-rom og åpen plass for både resepsjonsløsning og sosial sone ved inngangsparti.

Det er høy standard og moderne overflater i lokalet. Store vindusflater gir god tilgang på dagslys. Det er høyt under taket og en god atmosfære i arealet.

Vår egen interiørkonsulent er gjerne med i prosessen for å skape det optimale lokalet, både i utforming og interiør. Vi finner løsningen som passer for deg!

Tekniske installasjoner

Bygget har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i næringskorridoren like sør for Danmarksplass. Her er vi i Bara Eiendom i full gang med et urbant forretningskonsept som skal gi rom for over 4000 arbeidsplasser. I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. 

Gode møteplasser inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Møt fremtiden i denne levende bydelen!

Beliggenhet og adkomst

Området har en meget sentral beliggenhet. Her er kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Vi tilbyr parkering både til ansatte og gjester. Er du av den spreke typen, har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og flotte garderober.

Plantegning