Greenhouse

Nøkkelinfo

Adresse: Edvard Griegs vei 3A
Areal: 10-60 kvm
Etasje: 3 + 4 etg.

 

  • Kronstadparkens egen coworking
  • Inspirerende naboer
  • Byens beste jobblunsj
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

Har du en bedrift i vekst? Savner du et kontorfellesskap og er lei hjemmekontor?

Da er kanskje et coworking-konsept noe for deg. Her har vi tilrettelagt med cellekontor, grupperom og enkle kontorplasser i landskap. Lokalet er ferdig innredet med arbeidsplass bestående av bord, stol og låsbar oppbevaring.
Plug and Play!

Det er god takhøyde og store vindusflater, som gir et luftig og lyst uttrykk. Friske farger og naturinspirerte elementer gir lokalet et ekstra løft. Det er felles kjøkken og spiseplass i landskapet, samt sosial sone med uformelle møteplasser. Møterommet er tilrettelagt med moderne AV-utstyr.

Priser fra kr 2.400,- per måned. (Gjelder plass i åpent landskap, eks mva) Prisene inkluderer blant annet strøm, internet, renhold, møterom, kjøkkenfasiliteter, kaffe og hyggelige naboer.

 

Tekniske installasjoner

Lokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming.

Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i næringskorridoren like sør for Danmarksplass. Her er vi i Bara Eiendom i full gang med et urbant forretningskonsept som skal gi rom for 4000 arbeidsplasser. I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. 

Gode møteplasser inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Møt fremtiden i denne levende bydelen!

Beliggenhet og adkomst

Området har en meget sentral beliggenhet. Her er kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Vi tilbyr parkering både til ansatte og gjester. Er du av den spreke typen, har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og flotte garderober.

Plantegning