IBL 18

Nøkkelinfo

Adresse: Inger Bang Lunds vei 18
Areal: 500 – 5000 kvm BTA
Etasje: 1-8

 

  • Nye muligheter i Kronstadparken
  • Byens flotteste kontorbygg
  • Breeam Excellent / Passivhus
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

I 2026 får vi et praktverk av et bygg her i Kronstadparken. IBL 18 blir et eksklusivt og iøynefallende kontorbygg med svært god eksponering mot E39. 

Bygget kommer til å ha stor betydning for Kronstadparken og vil knytte området sammen, både visuelt og praktisk. I forbindelse med oppføring av bygget skal hele bygulvet transformeres og få et kjempeløft. Vi jobber med utadrettet aktivitet i alle våre første etasjer, og skal ha inn aktører som er med på å skape liv og røre i området.

Det er store miljømessige ambisjoner for IBL 18. Det innebærer blant annet en Breeam Nor Excellent sertifisering, i tillegg til at det skal bli et Passivhus. Alt er nøye gjennomarbeidet i prosjektet, der de estetiske og tekniske kvalitetene spiller på lag med de miljømessige aspektene. 

IBL 18 blir det største bygget i Kronstadparken med sine 15.000 kvm. Det er 3 hele etasjer i tillegg til to tårn med 8 etasjer på hver side. Mellom tårnene vil det bli et grønt mattak og en felles terrasse for alle leietakere. I første etasje kommer det en stor foaje som skal være delvis åpen opp til 3. etasje med trapper som fungerer som sitteplasser. Her skal det arrangeres store konferanser og konserter. 

Har du lyst å være en del av dette pulserende bygget, i hjertet av Kronstadparken? Ta kontakt med oss for mer informasjon og muligheter!

 

Fellesfasiliteter

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget. 

Du finner også flere møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Rommene bookes via vår app og faktureres etter forbruk.

Du må gjerne også låne en bil eller sykkel om du skal på et ærend i nærområdet. Sykkel er gratis, el-bil leies gjennom Hyre. Enkelt og greit. 

Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende by-fornyingsprosjekt lokalisert i næringskorridoren like sør for Danmarksplass. Her er vi i Bara Eiendom i full gang med et urbant forretningskonsept som skal gi rom for rundt 3.500 arbeidsplasser.

I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. 

Møt fremtiden i denne levende bydelen!

Plantegning