Inger Bang Lunds vei 16

Nøkkelinfo

Adresse: Inger Bang Lunds vei 16
Areal: 465 kvm BTA
Etasje: 1 etg.

 

  • Store muligheter for rette aktør
  • Inngang på gateplan
  • Synergi med kunstgalleri
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

Det er nå kommet et ledig lokale i Inger Bang Lunds vei 16. Lokalet befinner seg i hjertet av Kronstadparken, like ved et hyggelig gårdsrom og spennende naboer. Vi ønsker oss et serveringskonsept som er med på å skape puls i området og som kan skape synergier med andre leietakere. En av naboene er Høyersten Contemporary som åpnet sitt kunstgalleri i april.

Lokalet er et rålokale på ca. 465 kvm. og befinner seg i første etasje med egen inngang fra gateplan. Lokalet kan deles. 

Fellesfasiliteter

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget. Gjennom vårt fordelsprogram kan du trene her for kun kr 259,- per måned.

Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Rommene bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk.

Destinasjon Kronstadparken

Vi har svært høye ambisjoner for Kronstadparken og har som visjon å tiltrekke oss aktører med et produkt som er unikt for Bergen.

I tillegg til kultur og bevertning har vi en «handlegate» med Florentes Blomster, Sublim Studio, Drømmekjøkkenet og Nr1 Fitness.

Vi er åpne for innspill for det ledige lokalet, så ta gjerne kontakt med oss for videre dialog dersom du har et produkt du mener kan passe her hos oss.

Tekniske installasjoner

Kontorlokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

Beliggenhet & Adkomst

Området har en sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Du har mulighet til parkering på området, både for ansatte og gjester.  Er du av den spreke typen har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og gode garderobefasiliteter.

Plantegning