Portalen

Nøkkelinfo

Adresse: Edvard Griegs vei 3E
Areal: 353 kvm BTA
Etasje: 2-7 etg.

 

  • Høye kvaliteter
  • Breeam Excellent
  • Ferdigstilles Q2 2024
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

Det nyeste tilskuddet til Kronstadparken; Portalen, er under oppføring. Det «lille» men eksklusive kontorbygget skal inneholde en grunnetasje med bevertning i tillegg til 6 kontoretasjer. Bygget skal stå klart Q2 2024.

Hver kontoretasje blir ca. 350 kvm BTA og innredes etter ønske fra leietaker. Store vindusflater og lav brystningshøyde gir mye lys og luft inn i lokalene.

Portalen er et høykvalitetsbygg, der interiør og detaljer er valgt fra øverste hylle. Vår interiørarkitekt hjelper deg å se mulighetene og sammen skaper vi dine drømmelokaler.

Det blir unik eksponeringsmulighet mot Edvard Griegs vei og Fjøsangerveien. For de heldige som sitter i toppetasjene vil det bli flott utsikt mot byfjellene.

Bygget ligger ved inngangen til Kronstadparken og har husrestauranter og parkeringsgmuligheter i umiddelbar nærhet. Busstopp og bybanestopp like utenfor døren.

Om Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Her er vi i Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et nytt og urbant business cluster som vil gi rom for rundt 4000 arbeidsplasser.

I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Fellesfasiliteter som møterom, husrestauranter med kaffebar, garderober og sykkelparkering forenkler jobbhverdagen.

 

Excellent

Portalen sertifiseres i henhold til Breeam Excellent. Dette er en bransjeklassifisering som sikrer bærekraft og kvalitet i alle ledd.

Fellesfasiliteter

I Kronstadparken har vi høyt fokus på fellesfasiliteter. Her finner du blant annet flere sykkelparkeringer, både innendørs og ute, i tillegg til flotte garderobefasiliteter.

Om du er av den spreke typen og ønsker en treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget. Gjennom vårt fordelsprogram kan du trene her for kun kr 199,- per måned.

Du finner også flere møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Rommene bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk.

Når det kommer til dagens høydepunkt; lunsj, så kan du velge mellom 3 husrestauranter. Du ser hva som er på menyen i vår app, og lar magefølelen styre. Vi garanterer byens beste jobblunsj!

Beliggenhet & Adkomst

Området har en sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Kronstadparken har gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester.

Plantegninger