Rådhusgaten 4

Nøkkelinfo

Adresse: Rådhusgaten 4
Areal: 381 kvm BTA
Etasje: 6 etg.

 

  • Kontorlokale midt i Bergen sentrum
  • Umiddelbar nærhet til kollektivtilbud
  • Utsikt mot Fløyen og Ulriken
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

Sentrale lokaler med nydelig utsikt er nå ledig i Rådhusgaten. Lokalet har lyse overflater og parkett på samtlige kontorer. Teppe i fellesareal. Vinduer ut mot Galleriet, samt utsikt mot Fløyen og Ulriken.

Dagens løsning består av 8 kontorer, 1 møterom, kopi/arkiv, samt eget spiserom med kjøkken. Luftig og oversiktlig inngangsparti, perfekt for en sosial sone. Om ønskelig kan planløsning tilpasses leietakers ønsker og behov. Areal utgjør 381 kvm BTA og er i byggets 6. etasje med inngang fra Rådhusgaten.

 

Tekniske installasjoner

Kontorlokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

Rådhusgaten 4

Eiendommen har en sentral beliggenhet mot Olav Kyrres gate som er byens kollektivgate. Her stopper de fleste busser og bybanen har sitt endestopp like ved, i Byparken.

Bygget har attraktive butikklokaler i 1. og 2. etasje og kontorlokaler i 3-7 etasje. Her finner du leietakere som Retro, Securitas, Holst og Valen og Tannlegene i Bergen.

Med sin sentrale beliggenhet finner du det meste av servicetilbud like utenfor døren. I tillegg til byens gode lunsjtilbud, kan man nyte en god kopp kaffe i byparken like ved. Om man kjører bil, er det kort avstand til både Klostergarasjen og Citypark.

Plantegninger