Thank God It’s Monday – Ingen blåmandager i Kronstadparken!

sep 18, 2023

Lyden av kaffebønner som kvernes. Lukten av nytraktet kaffe og fersk bakst. Gleden av å treffe kolleger og følelsen av nye muligheter. Kjenner du deg igjen? Er du glad i mandager? Det er vi i Bara Eiendom også!

Vi er kanskje ikke så giret på mandager som Petter Stordalen, men vi synes det er veldig kjekt å komme i gang etter helgen. Man skal ikke undervurdere hva det gjør med oss å komme på jobb og være i et godt miljø. Det er i hverdagen livet skjer! Thank God It’s Monday er slagordet til Kronstadparken, hva betyr det for våre leietakere?

– I Kronstadparken legges det til rette for det gode arbeidsliv. Med et rikholdig utvalg av servicetilbud og fasiliteter, tør vi påstå at Kronstadparken er et godt sted å være, også på en mandag sier Kristin Steinsland, vår markeds- og utleiesjef.

God flyt

En god hverdag betyr god flyt og logistikk, fra du kommer til du drar. Det er enkelt å komme seg hit enten du kjører kollektivt, bil, løper, går eller sykler. I området finner du alltid en tilgjengelig parkeringsplass, sykkelparkering og flotte garderobefasiliteter for deg som velger en aktiv reisevei til jobb.
Når du kommer på kontoret, er det viktig med best mulige arbeidsforhold. Dette inkluderer trivelige omgivelser, godt inneklima og behagelig belysning. Om du trenger litt ekstra bistand, har Bara eiendom en egen serviceavdeling som stiller på kort varsel. Du finner oss i Inger Bang Lunds vei 4 i lett tilgjengelige lokaler på bakkeplan.
For å bidra mer inn i en hektisk hverdag har Kronstadparken eget treningssenter som drives av Nr1 Fitness og de tilbyr hyggelige priser til leietakere. Med matbutikk i umiddelbar nærhet kan du få unnagjort innkjøpene enkelt og greit også.

Digg jobblunsj

I likhet med oss, er BT enig i at du får byens beste jobblunsj i Kronstadparken. Vi har tre husrestauranter som alle kjemper om å servere de mest fristende retter; Søtt+Salt disker opp med varierende og sunne varmretter, salatbuffet og brødmat, hver dag. Du velger selv hvor du vil gå. Sjekk ut menyen og finn det som frister mest. Er det travelt er det godt å vite at kaffebarer med påsmurte blingser og bakervarer også er en selvfølge hos oss. Her finner du i tillegg middag som du kan ta med hjem.

Om du har litt tid til overs, har vi flere arrangementer i Kronstadparken. MorgenKvitter, et morgenarrangement av og for leietakere der bedrifter deler av sin kunnskap og erfaringer. Meet & Mingle er arrangementer etter arbeidstid der du treffer dine naboer i en uformell setting, som quiz, boksignering og vinsmaking. Liker du en frisk start på dagen, kan vi friste med MorgenSpretten hvor turen går til Løvstakken første fredag i måneden fra april til oktober.

Destinasjon Kronstadparken

Til våren står Portalen klar til innflytting og forhåpentligvis er vi da også i gang med neste byggetrinn IBL18, det nest siste bygget i prosjektet. Kronstadparken skal være en destinasjon, et område der mennesker møtes og deler gode opplevelser. Aktive bygulv er en viktig del av strategien for å nå denne visjonen. Når det neste bygget kommer på plass, IBL18, vil Kronstadparken få et aktivt torg hvor vi ønsker oss utadrettet  virksomhet innenfor uteservering, bevertning  og kulturopplevelser. IBL 18 blir Kronstadparkens hittil største bygg med sine 15 000 kvadratmetere. I byggets første etasje skal det komme flere publikumsaktører som vil være med å sette området på kartet. Her skal vi ha inn nytenkende aktører med samme visjon som oss og som ser mulighetene i området.

Dette og mye mer finner du her i Kronstadparken. Vi legger til rette for at skal du leve det gode arbeidsliv – hver dag.