MELLOMROMMET

mar 5, 2024

Et levende bygulv er det vi ønsker oss! 

Å drive eiendomsutvikling krever engasjement og mot. Av og til må man bare «gønne» på, tro på tilfeldigheter og de mulighetene som kan oppstå.


Mellomrommet. Det ligger i navnet. En midlertidig løsning for å skape lys og liv til et lokale med stort potensiale, hvor den permanente løsningen ligger lenger frem i tid. Lokalet er på gateplan med egen inngang. Å la det stå tomt, var for oss uaktuelt. Mellomrommet skal være en inkluderende og skapende arena, en raus møteplass hvor vi jevnlig skal invitere folk inn og gi rom for et mangfold av aktiviteter.

«En bydel hvor man kan kjenne på det sosiale livet og være del av et hyggelig nabolag der gatene tas i bruk igjen. Det er hva vi ønsker oss»!


– Ingse Galtung Døsvig, Adm. Direktør

MELLOMROMMET gir oss anledning til å eksperimentere og teste ulike konsept som kanskje også viser seg ha livets rett i det lang løp. Kanskje er det her du arrangerer bedriftens neste workshop? Et rom for teambuilding? Kanskje en Pop-up?
Fellesnevneren er kreativitet og fellesskap.

Hallen ligger like ved kunstgalleriet Høyersten Contemporary og er lett tilgjengelig for alle- Akkurat slik vi liker det. Neste gang du er i området – ikke gå forbi. Gå innom!

Mellomrommet skapes i samspill mellom Bara Eiendom og Trude Vaaga fra Tendens.

Gjennom året vil du inviteres til ulike aktiviteter og publikumsarrangementer, panelsamtaler, vernissager og det som måtte dukke opp av aktuelle seanser. Følg mellomrommet_kronstadparken på instagram for å få med deg hva som skjer!