Buen

Nøkkelinfo

Adresse: Edvard Griegs vei 1
Areal: 587 kvm BTA
Etasje: 3 etg.

 

  • Byens flotteste kontorbygg
  • Profilering mot Fjøsangerveien
  • Svært høye kvaliteter og god atmosfære
  • Felles takterrasse
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

Eksklusive kontorlokaler er ledig i det vi tør påstå er byens flotteste kontorbygg. Lokalet som befinner seg i 3. etasje er kvadratisk med muligheter for effektiv innredning. Arealet er i dag et rålokale som leietaker kan innrede etter ønske, i tett samarbeid og dialog med oss. Vi har egen interiørarkitekt som hjelper deg å se mulighetene og en prosjektavdeling som følger dere trygt i hus. Buen ønsker deg velkommen med en kaffebar ved inngangspartiet der du finner ferske påsmurte rundstykker og bakervarer. En nyblendet smoothie smaker også godt i farten. Benytt gjerne vårt shuffleboard i foajeen eller et av våre møterom. Alt bookes enkelt i vår App. Ta kontakt med oss for mer informasjon om lokalene, så tar vi også gjerne en uforpliktende visning. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Fellesfasiliteter

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget. Som leietaker har du tilgang til alle våre husrestauranter og kaffebarer. Her finner du noe for enhver smak. Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Det bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk. Enklere blir det ikke

Buen

Buen er byggetrinn 5 av totalt 8 bygg i som skal føres opp i Kronstadparken, før området er ferdig utviklet. Navnet kommer av formen på bygget som følger kurven langs Fjøsangerveien.

Buen er bygget med høye krav til miljø og er blant annet er sertifisert som Breeam Excellent. I tillegg til fokus på bærekraft og smarte løsningen innenfor teknologi, har vi lagt masse sjel i utforming av detaljer og felles fasiliteter.

Vi legger også stor vekt på utadrettet virksomhet på gateplan, og i Buen finner du blant annet en eksklusiv interiørforrentning; Sublim og Florentes blomsterbutikk.

Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Her er Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et nytt og urbant business cluster som vil gi rom for rundt 4000 arbeidsplasser. I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Fellesfasiliteter som møterom, husrestauranter med kaffebar, garderober og sykkelparkering forenkler jobbhverdagen.

Møt fremtiden i denne moderne, urbane og levende bydelen!

Plantegning