Strandgaten 10

Nøkkelinfo

Adresse: Strandgaten 10
Areal: 240 kvm BTA
Etasje: 3 etg.

 

  • Moderne innredning
  • Sentral plassering
  • Historisk bygg
  • Nærhet til kollektivtrafikk
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

UtleieSJEF

Beskrivelse av lokalene

Velkommen til et trivelig lokale midt i Bergen sentrum!

1. august kommer det et effektivt lokale med god mulighet for rette aktør, midt i byens handlegate.

Lokalet ble oppgradert i 2018 og fremstår som moderne med god standard. Det er teppeflis i alle rom, bortsett fra på kjøkken der det er 3-stavs eikeparkett.

Store vinduer ut mot Strandgaten og mot bakgård gir lokalet et fint gjennomlys og god utsikt. Dagens løsning består av fem kontorer, kjøkken og møterom.

Du finner det ledige lokalet i 3. etasje, inngang direkte fra Strandgaten mellom Hans H. og Dressmann. Adkomst via trapp eller heis.

Det er mulig å leie parkeringsplass i bakgård.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om lokalene, så tar vi også gjerne en uforpliktende visning. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Om utleier

Bara Eiendom er et ambisiøst eiendomsselskap som brenner for byutvikling! Selskapet er over 100 år og har en unik historie preget av kremmerånd, mot og kreativitet. Vi ønsker å gjøre en forskjell og har som ambisjon å utvikle bygg og steder som begeistrer, til glede for både leietakere, nærmiljø og byen for øvrig.

Med fokus på god arkitektur og design, kvalitet og varige materialer skal vi bidra til en bærekraftig byutvikling, for nåtiden og fremtidige generasjoner. 

Om Strandgaten 10

Strandgaten 10 ble bygget av Sigurd Galtung Døsvig i 1928 og er den eiendommen som har vært lengst i selskapets eie.

Strandgaten 10 var i sin tid et populært varemagasin. I dag er eiendommen utleiet til butikker i første etasje og en kombinasjon av kontor og næring i de resterende 6 etasjer.

 

Plantegning