Inger Bang Lunds vei 14

Nøkkelinfo

Adresse: Inger Bang Lunds vei 14
Areal: 788 kvm BTA
Etasje: 2 etg.

 

  • Attraktivt beliggenhet i Kronstadparken
  • Store muligheter i oppussingslokale
  • Gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

Utleieansvarlig

Beskrivelse av lokalene

Lokalet består i hovedsak av kontorer kombinert med møterom, teamrom og sosiale soner. Gode vindusflater gir rikelig tilgang på dagslys og lokalet fremstår lyst og luftig. Det er god bredde/dybde på lokalet, og vil passe ypperlig for en leietaker som ønsker kombinasjon av åpent landskap og cellekontor. Det er også lagt opp til gode møteplasser i arealet.

Vi ser for oss en oppussing av dette lokalet og bistår selvsagt dersom det er ønskelig med en annen utforming. Se gjerne vedlagte illustrasjoner for inspirasjon.

Inger Bang Lunds vei 14 er en del av en bygningsmasse på fire bygg som sammen skaper et flott gårdsrom. Her finner du et drivhus og et bordtennisbord på fine dager. Søtt + Salt finner gjerne også frem grillen på sommerstid og serverer de nydeligste retter.

Fra lokalet går du tørrskodd til vår husrestaurant; Gartneriet. Leietakere har for øvrig tilgang til alle husrestauranter i Kronstadparken, som driftes av Søtt + Salt. Vi garanterer at du finner noe som faller i smak!

 

Fellesfasiliteter

Om du sykler eller jogger har vi tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy. Om du i tillegg ønsker en liten treningsøkt i forbindelse med arbeidsdagen, kan du stikke innom NR1 Fitness som ligger i nabobygget. Gjennom vårt fordelsprogram kan du trene her for kun kr 259,- per måned.

Du finner også felles møteromsavdelinger i området. Her kan du booke møterom i flere størrelser, inkludert et auditorium med plass til 68 personer. Rommene bookes enkelt via vår app og faktureres etter forbruk.

Om Kronstadparken

Kronstadparken er et stort og spennende byfornyingsprosjekt lokalisert i den såkalte næringskorridoren rett sør for Danmarksplass. Her er vi i Bara Eiendom i full gang med utviklingen av et nytt og urbant business cluster som vil gi rom for rundt 4000 arbeidsplasser. I Kronstadparken kan du bo, leve, handle og jobbe i et inspirerende og mangfoldig miljø, hvor et bredt spekter av bransjer er representert. Gode møteplasser både inne og ute gir rom for å skape nye relasjoner og forretningsmuligheter. Fellesfasiliteter som møterom, husrestauranter med kaffebar, garderober og sykkelparkering forenkler jobbhverdagen.

Møt fremtiden i denne moderne, urbane og levende bydelen!

Tekniske installasjoner

Kontorlokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

Beliggenhet & Adkomst

Området har en sentral beliggenhet i byens trafikale knutepunkt, rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som de andre bydelene og Bergen Lufthavn. Det er enkel tilkomst med bil, samt nærhet til Bybane og buss for dem som benytter seg av kollektivtilbud.

Du har mulighet til parkering på området, både for ansatte og gjester.  Er du av den spreke typen har vi tilrettelagt med innendørs sykkelparkering og gode garderobefasiliteter.

Plantegning