Starvhusgaten 4

Nøkkelinfo

Adresse: Starvhusgaten 4
Areal: 497 kvm BTA
Etasje: 2 etg.

 

  • Sentral plassering midt i Bergen sentrum
  • Kollektivgate like utenfor inngangsdør
  • Høye kvaliteter og god atmosfære
  • Historisk og kjent bygg
Marianne Lundberg

Marianne Lundberg

UTLEIESJEF

Beskrivelse av lokalene

Svært eksklusive lokaler tilgjengelig i byens fineste bygg!

Vi har nå et ledig lokale på 497 kvm i byggets 2. etasje. Lokalene er av meget høye kvaliteter i form av lune veggfarger og systemvegger i fullglass. Med sine store vindusflater har lokalet god tilgang på dagslys og utsikt.

Planløsningen består i dag av 2 arbeidssoner med 4 arbeidsplasser i hver sone, i tillegg til åpen løsning med plass til 24 personer.  Det er åpen kjøkkenløsning og romslig sosial sone. 2 møterom og 2 stillerom.

Det er eget rom for både arkiv, data og kopi. Kjøkken fra HTH. På gulv er det valgt teppe, for en bedre akustikk i rommet.

Se plantegning for dagens løsning. Vår interiørarkitekt ser på mulighetene og tilpasser plantegning sammen med dere.  

 

Tekniske installasjoner

Kontorlokalet har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Det er fiber i bygget.

Telegrafen

Bygningen ble tegnet etter Bergensbrannen i 1916 av Finn Berner og Anton Kielland, bror av den mer kjente arkitekt Jens Zetlitz Monrad Kielland. Bygget stod ferdig i 1927 og inneholdt opprinnelig Rikstelegraf og telefon.

I dag er første etasje ombygget til kjøpesenteret Telegrafen mens de tre øverste etasjene inneholder kontorer. Byggets fasader er preget av klinkerbrent teglstein med sorte fuger og hvit marmordetaljering ved vinduer, dører og gesims. For dette nyklassisistiske praktverket fikk arkitektene Houens fonds diplom i 1929.

Telegrafen ble totalrenovert av Bara Eiendom i 2000/2001 og mottok i 2002 Det Nyttige Selskaps Pris for god forretningsfasade. Bygget er i dag fredet av Riksantikvaren.

Beliggenhet & Adkomst

Telegrafen er et av byens mest anerkjente og profilerte bygg med en særdeles attraktiv beliggenhet. Eiendommen ligger svært sentralt til med byens egen kollektivgate like utenfor døren. Her har både bybane og buss sine stoppesteder, og med Torgallmenningen som nærmeste nabo er alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet. Kontoretasjene har inngangsparti fra gateplan i Christies Gate. Adkomst via trapper eller heis.

Plantegning